Lauantaina 27.3 klo 16:00 jatketaan virtuaalimaisteluja Teamsin kautta ja maistelu pidetään tällä kertaa Rocking Bear Brewersin kanssa. Porilaispanimon panimomestari Kasperi ”Kassu” Toroska tulee vetämään maistelutilaisuutta letkeään ja rentoon Porilaistyyliin.
Vaikka sanontaan kuuluu, että Porilaisia vaivaisi aina jokin asia, niin Kassu ymmärtää oluiden päälle ja on saanut vuosien varrellla asiasta myös tunnustusta ravintolapäällikön hommia tehdessään ennen kuin panimoala vei mennessään.
Panimosta ja oluista voidaan lukea lisää täällä: https://www.rbb.fi/#panimosta
Tilaisuudessa maistellaan neljää panimon olutta, jotka ilmoitellaan lähempänä ajankohtaa. Tapahtuma on kaikille jäsenmaksun suorittaneille maksuton, joten jos maksu on vielä rästissä niin rip.rap maksamaan.
Ilmoita osallistumisesta sähköpostitse info@turunolutseura.fi niin tavataan jälleen hyvässä seurassa ja hyvien oluiden äärellä virtuaaliseen malliin.