
Olutarvostelu: Pyynikin Stout
Alkuperämaa Suomi
Kaupunki Tampere
Tyyli Milk Stout
Käymistapa Pintahiiva
Ainesosat Vesi, Ohra, Vehnä, Laktoosi ja Humala
ABV 4,2 %
EBU ...
Lue Lisää
Kaupunki Tampere
Tyyli Milk Stout
Käymistapa Pintahiiva
Ainesosat Vesi, Ohra, Vehnä, Laktoosi ja Humala
ABV 4,2 %
EBU ...
Lue Lisää

Oluttermistö on nyt julkaistu
Mitä tarkoitetaan Brysselin pitsillä ja mitä ihmettä ovat lyhenteeet BJCP, EBU ja EBC? Mistä Pilsner on saanut nimensä? Turun Olutseuran epävirallinen Oluttermistö ...
Lue Lisää
Lue Lisää

Olutarvostelu: Franziskaner Hefe-Weissbier
Alkuperämaa Saksa
Kaupunki München
Tyyli Hefe-Weizen
Käymistapa pintahiiva
Ainesosat vesi,vehnämallas,ohramallas,humala
ABV 5%
EBU 12
EBC 13
Kantavierre 11,8%Plato
Maltaat Wheat ...
Lue Lisää
Kaupunki München
Tyyli Hefe-Weizen
Käymistapa pintahiiva
Ainesosat vesi,vehnämallas,ohramallas,humala
ABV 5%
EBU 12
EBC 13
Kantavierre 11,8%Plato
Maltaat Wheat ...
Lue Lisää